Over ons

De trainingen van de Ballentovenaar worden gegeven door:

 

Maarten van Galen Last

Maarten is hoofdtrainer op tennisclub ’t Laer en verzorgt de inhoud van de balvaardigheidslessen van de Ballentovenaar. Hiervoor was hij hoofdtrainer op TC Bosheim en hij staat al sinds april 2005 als tennisleraar op de baan. Zijn enthousiasme en drive om zijn leerlingen iets te leren is uniek en maken hem bijzonder geschikt om de lessen van de Ballentovenaar te ontwikkelen.

 

Eline Kerklingh

Eline is een echte sportfanaat. Ze heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is dagelijks met sport bezig. In de sportschool, op de tennisbaan of als sportbegeleidster tijdens survivalweekenden en wintersporttrips. En als trainster bij de Ballentovenaar.

 

Mariska Beumer

Van oorsprong is Mariska media adviseur. In 2011 en 2012 volgde zij een opleiding tot tennislerares bij de KNLTB met het idee om tennislessen te geven aan kinderen. De komst van haar zoontje Dim veranderde deze plannen. Hij is nu vier. Het plezier dat hij beleefd aan spelen met een bal en de enorme ontwikkeling die kleine kinderen op deze leeftijd maken op het gebied van balgevoel, deed haar besluiten het roer om te gooien.
In 2016 is het idee om balvaardigheidslessen voor peuters en kleuters te geven ontstaan. De eerste lessen zijn gestart in maart 2017.